Ervaringen

Meer informatie? Neem contact op

Ervaringen van cliënten bij brainsound Therapie Den Haag

Jouw gesprekken zijn praktisch en realistisch met een vleugje humor, waardoor ik weer teruggebracht word tot de kern.
Ruby, 25 jaar

Dankzij Anke heb ik mijn leven weer op een rijtje! Soms val ik even terug, maar dan denk ik terug aan de dingen die ik geleerd heb en gaat het snel weer beter.
Wim, 35 jaar

Ik kijk nu heel anders naar mijn omgeving dan nog geen 3 maanden geleden en dat geeft me een rustig gevoel. Ik vond de therapie fijn. Vooral de EFT-oefeningen hebben veel met mij gedaan, dat had ik niet verwacht.
Wilma, 42 jaar

Anke is een erg prettig persoon om mee te werken. Ze geeft je direct een gevoel van vertrouwen en vakbekwaamheid. Ik heb erg veel baat gehad bij de behandelingen en kan haar iedereen aanraden.
Simone, 40 jaar

Jaren heb ik al last van tinnitus en hyperacusis. Het enige wat ik te horen kreeg, was “Je moet er mee leren leven”. Echter lukte mij dit niet. Klachten zoals stress en somberheid kwamen steeds meer op de voorgrond. Ik kwam met Anke in contact en ze gaf me al gelijk een goed gevoel. Haar begeleiding, het luisteren en haar adviezen zijn zeer professioneel. Nu na de sessies zie ik minder beren op de weg, ik voel mij ontspannen en gelukkiger. Ik ben een prettiger mens voor mezelf en voor mijn omgeving. Het was voor mij na bezoeken aan diverse psychologen een verademing om bij Anke onder behandeling te zijn geweest.
Joke, 62 jaar

Contact

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk brainsound, Therapie Den Haag.