Maak een afspraak

Anke Bosman – Psychosociaal Therapeut Den Haag

Hallo, ik ben Anke Bosman, getrouwd en moeder van 2 jongens. Met mijn gezin woon ik in het gezellige Zeeheldenkwartier in Den Haag. Ik ben in 1975 geboren en getogen in de Achterhoek en na diverse omzwervingen door het hele land ben ik neergestreken in Den Haag. Inmiddels woon ik hier alweer 19 jaar met veel plezier. Ik hou ervan om samen met mijn gezin te reizen en de wereld te ontdekken.

Hulpverlening heeft altijd in mijn bloed gezeten. Als tiener was ik al geïntrigeerd in de mens en hun persoonlijke interacties. De beslissing om Maatschappelijk Werk op Windesheim te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. Direct na de studie ben ik aan het werk gegaan en heb ik ruim 17 jaar op diverse bijzondere plekken mogen werken, onder andere in de jeugdpsychiatrie, bij de GGZ Reclassering en bij het Advies en Meldpunt Kindermishandeling. Pittige banen, waarbij het met name ging om gedwongen hulpverlening, een stukje hulpverlening waarvoor je sterk in je schoenen dient te staan en een behoorlijke portie relativeringsvermogen mag hebben.

In 2013 heb ik besloten dat het tijd werd om al mijn kennis en ervaring in te zetten op een manier die het beste bij mij past. Namelijk een eigen praktijk, waarin ik met mijn kennis, kunde en creativiteit mensen op weg kan helpen om de verschillende hobbels in het leven het hoofd te bieden.

Als basis in de behandeling maak ik graag gebruik van EMDR. Het is een fijne methode om snel tot de kern te komen en nare, traumatische gebeurtenissen te verwerken. Ook maak ik gebruik van Neurofeedback. Dat is een bijzondere training, waarbij ik mooie dingen heb zien gebeuren bij zowel mijn kinderen, mijn cliënten en uiteraard mijzelf. Daarnaast heb ik diverse bijscholingen en cursussen mogen doen, waaronder het Safe and Sound Protocol, EFT, omgaan met een burn-out en omgaan met slapeloosheid.

De naam van mijn praktijk, brainsound, heeft een dubbele betekenis. ‘Sound’ betekent geluid, klank en toon, maar ‘sound’ betekent ook gezond, krachtig en fit. Ik wil je graag helpen de veerkracht en de flexibiliteit van jouw brein te vergroten door je te begeleiden in jouw eigen, unieke proces. Mijn aanpak is maatwerk, gericht op het verminderen van emotionele, mentale en lichamelijke klachten. Ik wil je dan ook graag helpen en begeleiden in jouw unieke proces.

~ Anke Bosman ~

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder, brainsound, Therapie Den Haag.