Algemeen

Verhuur systemen

Verhuur Neurofeedback systeem en Alpha-Stim – Therapie Den Haag

Huren van een Neurofeedback Personal of Professional Systeem voor thuisgebruik!

In mijn praktijk is het mogelijk om een mobiel NeurOptimal® Personal of Professional Neurofeedback systeem te huren. Dit systeem is speciaal ontwikkeld om jezelf of meerdere leden van je gezin thuis te behandelen. Je kunt daardoor de sessies thuis op de door jouw gewenste momenten uitvoeren, wat je én tijd én geld bespaart. Mijn ervaring is dat het gebruik van het Neurofeedback Systeem door meerdere gezinsleden als bijzonder effectief wordt beschouwd en doorwerkt binnen het hele gezin.

Na een kort intakegesprek en uitgebreide instructie neem je het NeurOptimal® Neurofeedback systeem mee naar huis en kun je aan de slag. Tijdens het gehele traject houden we contact, dat kan telefonisch of via de mail.

Bij het Personal Neurofeedback Systeem betaal je een aantrekkelijk tarief van € 40,- voor iedere afgenomen sessie, hetgeen wordt bijgehouden door de software.

Bij het Professional Neurofeedback Systeem betaal je € 150,- per week en kun je onbeperkt sessies afnemen.

Het huren loont in het bijzonder wanneer je in een relatief korte periode meerdere sessies per week doet.

Huren van een Alpha-Stim® AID apparaat voor thuis!

In mijn praktijk is het ook mogelijk om een Alpha-Stim® AID te huren.

De Alpha-Stim® AID kan gebruikt worden voor het behandelen van angst, stress, slapeloosheid en depressie. Je stemming en emoties, inclusief de depressie, worden geregeld door elektrochemische signalen in de hersenen. Als deze signalen niet goed functioneren, kunnen de hormonen en neurotransmitters die jouw emoties regelen, uit balans raken.

Het apparaat maakt gebruik van CES (Craniale Electrotherapie Stimulatie). Er worden kleine elektrische stroompjes toegediend via de oorsensoren. De behandeling is veilig en kan veelal worden gecombineerd met andere behandelingen. Het apparaat is zeer makkelijk in gebruik en de meeste mensen ervaren direct een prettig en kalmerend gevoel.

De elektrische pulsen via de oorsensoren activeren speciale groepen zenuwcellen. Deze maken de stoffen serotonine en acetylcholine aan en hebben invloed op de chemische activiteit van de zenuwcellen in het zenuwstelsel. Door het gebruik van de Alpha-Stim® AID zullen de Alpha hersengolven toenemen en de Beta en Delta hersengolven afnemen. Het effect is al na enkele behandelingen merkbaar en als je de behandeling vaker herhaalt, neemt de kracht en de duur van de effecten toe.

Het advies is om de Alpha-Stim® AID minimaal 6 weken dagelijks 1 uur te gebruiken.

Je betaalt € 25,- huur per week en kunt de Alpha-Stim® AID zo vaak gebruiken als je wilt. Volg je al therapie bij mij in de praktijk en vinden we dat je de Alpha-Stim® AID erbij zou kunnen gebruiken, dan krijg je een korting van € 5,- en betaal je € 20,- per week. Dit wordt dan verrekend met het consultbedrag.

Contact

Heb je interesse in het huren van een Neurofeedback Systeem of de Alpa-Stim? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met me op, zodat ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen, brainsound, Therapie Den Haag.