Behandeling door Therapeut Anke Bosman

Concreet en doelgericht te werk

Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar jouw verhaal. Dit gebeurt tijdens de intake. Samen kijken we wat je hulpvraag is, waar je tegen aanloopt en wat de doelen zijn die je zou willen bereiken.

Als therapeut ga ik je helpen om inzicht te krijgen in je eigen emoties en gedrag. Eigenlijk leer ik je om te begrijpen waarom je bepaalde dingen doet, zoals je ze doet. Ik geef je handvatten om gebruik te maken van je sterke kanten en talenten. En ik leer je negatieve ervaringen om te zetten in wijze lessen over jezelf. Jouw input tijdens de therapie is dan ook heel belangrijk, deze informatie gebruik ik om te kunnen spiegelen.

Het doel van de behandeling is dat je weer genoeg vertrouwen krijgt om in je eigen kracht te kunnen staan. Hierdoor ben je weer in staat om geheel onafhankelijk van anderen je problemen aan te pakken. Ik kijk vooral naar jou. Afhankelijk van jouw hulpvraag combineer ik verschillende technieken en therapievormen met elkaar.

Beproefde methoden en technieken

Ik maak gebruik van verschillende behandelmethodes / trainingen die apart of tegelijk kunnen worden gebruikt.

En dan?

Niet alle cliënten wachten tot het eind van de behandeling. En dat hoeft ook niet; mijn werk is erop gericht jou opnieuw te laten ervaren en te leren hoe jij jouw leven zelf kunt vormgeven. Als je dat kunt, kun je zelf verder, zelfs als je klacht nog niet helemaal weg is. De deur staat altijd voor je open, ook als je een half jaar later weer een gesprek wilt.

Brainsound_3046_0

Contact

Ben je benieuwd of therapie bij brainsound iets voor jou is? Vul dan het contactformulier in of bel met 06 19312236 brainsound, Therapie Den Haag.