Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen bij Therapie Den Haag

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar tussen de 60 en 80 minuten.

Mijn tarieven

Intake- en vervolgsessies van 60 tot 80 minuten € 100,-
Sessie Neurofeedback met NeurOptimal® van 60 minuten € 85,-

Huur
Huur NeurOptimal® Personal Neurofeedback systeem voor thuis, per sessie € 45,-
Huur NeurOptimal® Professional Neurofeedback systeem voor thuis, onbeperkt gebruik € 175,- per week.
Huur Brainmarker Neurofeedback systeem voor thuis, traject van ongeveer 3 maanden, 40 sessies € 650,-
Safe and Sound Protocol traject voor thuis € 350,-
Huur Alpha-Stim® AID, per week € 30,- 


Vergoedingen

Doordat ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NFGRBCZ en NVNF is het mogelijk dat de sessies gedeeltelijk vergoed worden op basis van je aanvullende ziektekostenverzekering. Het is wel jouw eigen verantwoordelijkheid om dit uit te zoeken bij jouw zorgverzekeraar. Ik ben niet verantwoordelijk als achteraf blijkt dat het niet vergoed wordt.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de sessies gedeeltelijk. Dit is afhankelijk van de verzekeraar en van het pakket (aanvullende verzekeringen). Kijk hier of jouw zorgverzekeraar erbij staat voor eventuele vergoeding.

Bel me of vul het contactformulier in als je mijn registratienummers nodig hebt om bij je verzekering na te vragen of mijn therapie door hen vergoed wordt.

Voordelen

Je kunt vrijwel direct terecht.
Ik probeer altijd ruimte te houden voor mensen tussendoor. Als je eenmaal de beslissing hebt genomen, is het natuurlijk fijn dat je vrij snel bij een therapeut terecht kunt.

Een persoonlijke benadering.
Ik behoor niet tot een grote organisatie, daarom lukt het mij om meer aandacht aan de cliënten te besteden. Je bent bij mij geen nummer, het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding.

Mijn sessies zijn langer.
In plaats van de gebruikelijke 45 minuten, die veel van mijn collega’s gebruiken, duurt een sessie bij mij 60 tot 80 minuten.

Geen eigen risico.
Je betaalt het eigen risico wel als je naar een therapeut gaat die uit het basispakket wordt vergoed. Bij mij vindt de vergoeding plaats uit het aanvullende pakket en dat staat los van het eigen risico die elke basis verzekering heeft.

Betalen en afzeggen

Na iedere sessie betaal je per pin. Ik mail je dezelfde dag de factuur, deze kun je dan indienen bij je zorgverzekeraar.
Mocht de afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan, laat dat dan 24 uur van te voren weten. Dat geeft mij tijd om een andere afspraak in te plannen. Kom je zonder afmelding niet op de afspraak, dan ben ik helaas genoodzaakt om de factuur in rekening te brengen.

Neem contact op

Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag