Algemeen

Tarieven en vergoedingen

Beroepscode

Verhuur systemen

Algemeen

Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen bij Therapie Den Haag

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar tussen de 60 en 90 minuten voor volwassenen en 60 minuten voor kinderen.

Mijn tarieven

Volwassenen

Intake en eerste sessie van 75 tot 90 minuten € 95,-
Vervolg sessie van 75 tot 90 minuten € 95,-
Vervolg sessie van 60 minuten € 80,-

Kinderen
Intake en eerste sessie van 60 minuten € 80,-
Vervolg sessie van 60 minuten € 80,-


Verhuur
Verhuur NeurOptimal® Personal Neurofeedback systeem, per sessie € 40-
Verhuur NeurOptimal® Professional Neurofeedback systeem, onbeperkt gebruik € 150,- per week.
Verhuur Alpha-Stim® AID, per week € 25,- of als reeds therapie gevolgd wordt € 20,- per week.

Vergoedingen

Doordat ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: de NFG, de RBCZ en de NVNF is het mogelijk dat de sessies gedeeltelijk vergoed kunnen worden op basis van je aanvullende ziektekostenverzekering. Het is wel jouw eigen verantwoordelijkheid om dit uit te zoeken bij jouw zorgverzekeraar. Ik ben niet verantwoordelijk als achteraf blijkt dat het niet vergoed wordt.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de sessies gedeeltelijk. Dit is afhankelijk van de verzekeraar en van het pakket (aanvullende verzekeringen). Kijk hier of jouw zorgverzekeraar erbij staat voor eventuele vergoeding.


Bel me of vul het contactformulier in als je mijn registratienummers nodig hebt om bij je verzekering na te vragen of mijn therapie door hen vergoed wordt.

Voordelen

Je kunt vrijwel direct terecht.
Ik probeer altijd ruimte te houden voor mensen tussendoor. Dus als je eenmaal de beslissing hebt genomen is het natuurlijk ook fijn dat je vrij snel bij een therapeut terecht kunt.

Een persoonlijke benadering.
Ik behoor niet tot een grote organisatie, daarom lukt het mij om meer aandacht aan de cliënten te besteden. Je bent bij mij geen nummer, het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding

Mijn sessies zijn langer.
In plaats van de gebruikelijke 45 minuten, die veel van mijn collega's gebruiken, duurt een sessie bij mij 60 tot 90 minuten.

Geen eigen risico.
Je betaalt het eigen risico wel als je naar een therapeut gaat die uit het basispakket wordt vergoed. Bij mij vindt de vergoeding plaats uit het aanvullende pakket en dat staat los van het eigen risico die elke basis verzekering heeft.

Betalen en afzeggen

Na iedere sessie betaal je per pin. Ik mail je dezelfde dag de factuur, deze kun je dan indienen bij je zorgverzekeraar.
Mocht de afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan, laat dat dan 24 uur van te voren weten. Dat geeft mij tijd om een andere afspraak in te plannen.

Neem contact op

Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.

CONTACTGEGEVENS

brainsound Therapie Den Haag
Anke Bosman
Van Diemenstraat 202/1.7
2518 VH Den Haag
06 19312236
info@brainsound.nl