Over mij

 

Anke Bosman - Psychosociaal Therapeut Den Haag

Hallo, ik ben Anke Bosman, getrouwd en moeder van 2 jongens. Met mijn gezin woon ik in het gezellige Zeeheldenkwartier in Den Haag. In 1975 geboren en getogen in de Achterhoek en na diverse omzwervingen door het hele land, neergestreken in Den Haag. Inmiddels woon ik hier alweer 16 jaar met veel plezier. Ik hou er van om samen met mijn gezin te reizen en de wereld te ontdekken.

Hulpverlening heeft altijd in mijn bloed gezeten, als tiener was ik al geïntrigeerd in de mens en hun persoonlijke interacties. De beslissing om Maatschappelijk Werk op Windesheim te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. Direct na de studie ben ik aan het werk gegaan en heb ruim 17 jaar op diverse bijzondere werkplekken mogen werken. Dit onder andere in de jeugdpsychiatrie, de GGZ Reclassering en bij het Advies en Meldpunt Kindermishandeling. Pittige banen, waarbij het met name ging om gedwongen hulpverlening, een stukje hulpverlening waarvoor je sterk in je schoenen dient te staan en een behoorlijke portie relativeringsvermogen mag hebben.

In 2013 heb ik besloten dat het tijd werd om al mijn kennis en ervaring in te zetten op een manier die het beste bij mij past. Namelijk een eigen praktijk waarin ik met mijn kennis, kunde en creativiteit mensen op weg kan helpen om de verschillende hobbels in het leven, het hoofd te kunnen bieden.

Als basis in de behandeling maak ik graag gebruik van EMDR. Het is een fijne methode om snel tot de kern te komen en nare, traumatische gebeurtenissen te kunnen verwerken. Ook maak ik gebruik van Neurofeedback. Een bijzondere training waarbij ik mooie dingen heb zien gebeuren bij zowel mijn kinderen, mijn cliënten en uiteraard mijzelf. Daarnaast heb ik diverse bijscholingen en cursussen mogen doen om waaronder EFT, omgaan met Burn-out en slapeloosheid.

De naam van mijn praktijk, brainsound, heeft een dubbele betekenis. Sound betekent geluid, klank, toon, maar sound betekent ook gezond, krachtig, fit. Ik wil je graag helpen de veerkracht en de flexibiliteit van jouw brein te vergroten door je te begeleiden in jouw eigen, unieke proces. Mijn aanpak is maatwerk, gericht op het verminderen van emotionele, mentale en lichamelijke klachten. Ik wil je dan ook graag helpen, begeleiden in jouw unieke proces. 

~ Anke Bosman ~

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder, brainsound,Therapie Den Haag.

CONTACTGEGEVENS

brainsound Therapie Den Haag
Anke Bosman
Van Diemenstraat 202/1.7
2518 VH Den Haag
06 19312236
info@brainsound.nl