Hulpvraag

Mijn ervaring is dat bijna iedereen twijfelt over de eerste stap naar een therapeut. Wat je vragen ook zijn, het nemen van de eerste stap is belangrijk omdat het je zoveel gaat opleveren.

 

Meer informatie

Therapie

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van EMDR, Loslaat methode, Neurofeedback en Safe and Sound Protocol.

Meer informatie

Vergoeding

De consulten worden gedeeltelijk vergoed als je een aanvullend pakket hebt. Kijk hier om te zien of de consulten door jouw zorgverzekeraar worden vergoed.Meer informatie

Psychosociale Therapie brainsound

Wat goed dat je bij brainsound terecht bent gekomen! Je bent hier niet zonder reden.

Zit je ergens mee en kom je er zelf even niet meer uit? Of weet je wat er aan de hand is, maar lukt het je niet om hier iets aan te veranderen? Dan ben je bij brainsound, praktijk voor psychosociale therapie in Den Haag, op het juiste adres.

Op mijn website vind je veel informatie over verschillende klachten en over mij als psychosociaal therapeut. Ik ben Anke Bosman, werk en woon in Den Haag. Als ervaren en geregistreerde therapeut help ik je graag met je hulpvraag. Je kunt met een groot aantal klachten en problemen bij mij terecht. De eerste stap heb je dus nu al gezet. Wat goed!

Je bent niet de enige

Het is ook goed om te weten dat er veel anderen zijn met ongeveer hetzelfde probleem. Je hebt nu misschien het gevoel dat je de enige bent die dit meemaakt. Maar dat is niet waar. De realiteit is dat er op dit moment ontzettend veel mensen zijn met (ongeveer) dezelfde klacht. Als jij jezelf hiervan bewust bent, dan geeft dit vaak rust en kun je jouw situatie beter accepteren en je klacht in een ander perspectief plaatsen.

Contact

Staat jouw hulpvraag niet op de site of wil je alleen maar informatie, schroom dan niet om contact op te nemen. Ik wil graag samen met jou onderzoeken of ik je kan helpen. Mail of bel 06 19312236 brainsound, Therapie Den Haag.