Huur Neurofeedback systemen, SSP en Alpha-Stim – Therapie Den Haag

Huren van een Neurofeedback Limited of Unlimited Systeem voor thuisgebruik!

In mijn praktijk is het mogelijk om een mobiel NeurOptimal® Limited of Unlimited Neurofeedback systeem te huren. Dit systeem is speciaal ontwikkeld om jezelf of meerdere leden van je gezin thuis te trainen. Je kunt daardoor de sessies thuis op de door jouw gewenste momenten uitvoeren, wat je én tijd én geld bespaart. Mijn ervaring is dat het gebruik van het Neurofeedback Systeem door meerdere gezinsleden als bijzonder effectief wordt beschouwd en doorwerkt binnen het hele gezin.

Na een kort intakegesprek en uitgebreide instructie neem je het NeurOptimal® Neurofeedback systeem mee naar huis en kun je aan de slag. Tijdens het gehele traject houden we contact, dat kan telefonisch of via de mail.

Bij het Limited Neurofeedback Systeem betaal je een aantrekkelijk tarief van € 45,- voor iedere afgenomen sessie, hetgeen wordt bijgehouden door de software. Bij het Unlimited Neurofeedback Systeem betaal je € 175,- per week en kun je onbeperkt sessies afnemen.

Het huren loont in het bijzonder wanneer je in een relatief korte periode meerdere sessies per week doet.

Meer informatie over het Neuroptimal Neurofeedback Systeem lees je hier.

Huren van het Brainmarker Neurofeedback systeem voor thuis!

De Brainmarker thuisapparatuur is fijn om thuis te gebruiken als het gaat om ADHD of ADD klachten. Juist omdat er voor deze klachten flink getraind moet worden is dit een ideale manier. Minimaal 3 tot 4 x per week een half uurtje trainen. 

Met zelfgekozen filmpjes in YouTube train je je brein via de app en de EEG-hoofdband. Voordat je begint met trainen hebben we een intakegesprek en doen we een EEG meting. Tijdens het hele proces onderhouden we contact over de voortgang. Na de 40 sessie doen we opnieuw een meting en bekijken we in hoeverre de klachten zijn afgenomen. Mocht het nodig zijn kunnen we nog een ander protocol van 20 sessies starten. 
Het traject van 40 sessies kost € 650,-

Meer informatie over het Brainmarker Neurofeedback Systeem lees je hier.

 

Huren van Safe and Sound Protocol voor thuis!

Het Safe and Sound Protocol is een geweldige trainingswijze voor het autonome zenuwstelstel. Met behulp van de SSP app, eigen hoofdtelefoon (niet met noise canceling) luister je naar gefilterde muziek. In totaal betreft het 5 uur aan luister muziek (de Core) Met eventueel een aanvulling van nog een keer 5 uur (de Balance) 

Afhankelijk van wat je aankunt luister je er naar. Of het nu 10 minuten is of 30 minuten per dag. 
Tijdens het hele proces houden we contact over de voortgang. 

Voordat je begint hebben we een intakegesprek en kijken we wat de klachten zijn en waar je graag verbetering in zou willen zien.
Je krijgt de inlog gegevens voor de app mee en kunt thuis aan de slag. 
Het traject kost € 350,-

Meer informatie over het Safe and Sound Protocol lees je hier.

 

Huren van een Alpha-Stim® AID apparaat voor thuis!

In mijn praktijk is het ook mogelijk om een Alpha-Stim® AID te huren.

De Alpha-Stim® AID kan gebruikt worden voor het behandelen van angst, stress, slapeloosheid en depressie. Je stemming en emoties, inclusief de depressie, worden geregeld door elektrochemische signalen in de hersenen. Als deze signalen niet goed functioneren, kunnen de hormonen en neurotransmitters die jouw emoties regelen, uit balans raken.

Het apparaat maakt gebruik van CES (Craniale Electrotherapie Stimulatie). Er worden kleine elektrische stroompjes toegediend via de oorsensoren. De behandeling is veilig en kan veelal worden gecombineerd met andere behandelingen. Het apparaat is zeer makkelijk in gebruik en de meeste mensen ervaren direct een prettig en kalmerend gevoel.

De elektrische pulsen via de oorsensoren activeren speciale groepen zenuwcellen. Deze maken de stoffen serotonine en acetylcholine aan en hebben invloed op de chemische activiteit van de zenuwcellen in het zenuwstelsel. Door het gebruik van de Alpha-Stim® AID zullen de Alpha hersengolven toenemen en de Beta en Delta hersengolven afnemen. Het effect is al na enkele behandelingen merkbaar en als je de behandeling vaker herhaalt, neemt de kracht en de duur van de effecten toe.

Het advies is om de Alpha-Stim® AID minimaal 6 weken dagelijks 1 uur te gebruiken.

Je betaalt € 30,- huur per week en kunt de Alpha-Stim® AID zo vaak gebruiken als je wilt. 

Contact

Heb je interesse in het huren van een Neurofeedback Systeem of de Alpa-Stim? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met me op, zodat ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen, brainsound, Therapie Den Haag.