Hallo, ik ben Anke Bosman, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik woon in het gezellige Zeeheldenkwartier en leef in een echt mannenhuis, zelfs onze kat is van het mannelijke geslacht.

Na ruim 17 jaar in de hulpverlening (o.a. bij de jeugdpsychiatrie, de GGZ reclassering en het Advies en Meldpunt Kindermishandeling) te hebben gewerkt, heb ik besloten dat het tijd was om al mijn kennis en ervaring in te zetten op een manier die het beste bij mij past. Zodoende ben ik mijn eigen praktijk begonnen.

Ik ben met neurofeedback in aanraking gekomen doordat mijn zoontje, destijds 4 jaar, met zichzelf in de knel zat. Hij is hoog-sensitief en heeft moeite om te schakelen tussen gebeurtenissen. Dit veroorzaakte destijds heftige buien waar hij moeilijk uit kon komen. Daardoor was hij soms zwaarmoedig, onzeker en verdrietig. Neurofeedback heeft bij hem bijzonder goed geholpen. Hij blijft natuurlijk nog steeds hetzelfde mannetje, maar dan vele malen vrolijker, gelukkiger en rustiger. Hij is veel meer in balans, beter aanspreekbaar en een stuk flexibeler.

Naast neurofeedback zijn er nog meer mooie behandel en begeleidingsmethoden op mijn pad gekomen. Zo geef ik EMDR behandelingen, begeleid ik met veel plezier beelddenkers en kinderen die moeite hebben met lezen en schrijven.

De naam brainsound heeft een dubbele betekenis. Sound betekent geluid, klank, toon, maar sound betekent ook gezond, krachtig, fit. Ik wil je graag helpen de veerkracht en de flexibiliteit van jouw brein te vergroten door je te begeleiden in jouw eigen, unieke proces. Mijn aanpak is maatwerk, gericht op het verminderen van emotionele, mentale en lichamelijke klachten.

Ik ben een gediplomeerd maatschappelijk werker, gecertificeerd NeurOptimal™ trainer, gecertificeerd "Ik leer anders" coach, gecertificeerd NOV reflextrainer, gecertificeerd EMDR trainer en ben geregistreerd psychosociaal therapeut. Al mijn kennis en vaardigheden houd ik bij door het volgen van intervisie en bijscholingen. Ik ben aangesloten bij diverse beroepsverenigingen waarmee een goede beroepsethiek gewaarborgd is.