Soms zit je kind niet zo lekker in zijn vel.
Soms is het iets tijdelijks.
Soms duurt het iets langer…

Misschien heeft je kind leerproblemen op school of zijn er gedragsproblemen thuis. Misschien heeft je kind iets traumatisch meegemaakt of wordt hij gepest waardoor bepaalde problemen zijn ontstaan. Het kan ook zijn dat je kind motorisch onderontwikkeld is, hij houterige bewegingen maakt en vaak tegen dingen aanloopt en dingen omstoot. Of misschien lijkt er op het eerste gezicht niets aan de hand, maar loopt hij vast op school door zijn speciale manier van denken. Ook kan het zijn dat je kind een beetje druk en ongeconcentreerd is. Of kan je kind maar moeilijk schakelen tussen verschillende situaties.

Zoals je leest, kan er van alles aan de hand zijn…

Mijn insteek in de behandeling is dat ieder kind uniek en speciaal is! Dat betekent dat ieder kind een behandeling op maat krijgt. In mijn praktijk maak ik gebruik van diverse behandelmethodes die apart of tegelijk kunnen worden ingezet. Kinderen vinden het hierdoor erg leuk en fijn om te komen, ze merken zelf dat ze groeien gedurende het traject en ze ervaren positieve veranderingen!

Op deze site vind je meer informatie over de diverse behandelmethodes en over wat brainsound voor jouw kind kan betekenen. Neem gerust contact op.